Order Return

Ruilen en retour

Wij bieden je de mogelijkheid om je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. Let wel op dat retourzendingen alleen geaccepteerd kunnen worden als deze ongebruikt en onbeschadigd zijn. Je dient indien redelijkerwijs mogelijk de originele verpakking in goede staat te retourneren.

Eventuele retourkosten zijn voor je eigen rekening. Als je tijdens je bestelling verzendkosten hebt gemaakt om de bestelling te ontvangen, dan krijg je deze van ons terug mits de volledige bestelling wordt geretourneerd. Als niet alle artikelen uit de bestelling worden geretourneerd, zullen wij de verzendkosten niet crediteren.

Retourzendingen dienen vanzelfsprekend weer als nieuw verkocht te kunnen worden. Test de aankoop daarom thuis zoals je dat in een winkel zou doen. Artikelen die gemonteerd zijn geweest en/of buiten gebruikt zijn, kunnen niet meer geretourneerd worden. Retourzendingen worden gecontroleerd voordat deze geaccepteerd worden.

Hieronder een aantal tips hoe je een aankoop kunt uitproberen waarna je het zonder problemen kunt ruilen of retourneren.

 

Je mag de aankoop wel:

  • Voorzichtig uit de verpakking halen (bewaar de verpakking)

  • Binnenshuis testen zonder gebruikssporen na te laten

  • Beschermfolie niet van de buggy Verwijderen

 

Je mag de aankoop niet:

  • Buitenshuis testen

  • Monteren d.m.v. schroeven of lijmen

 

Retouradres:
Antwoordnummer: 10642
Postcode antwoordnummer: 2410 VB
Plaats antwoordnummer: Bodegraven

Retourneren van een bestelling
Vergeet niet om het retourformulier altijd ingevuld in de verpakking mee te sturen.

  1. Download en print een van de onderstaande retourformulieren:

Download retourformulier Download Europees Modelformulier