Garantie & Service

Defect bij ontvangst

Als je product bij ontvangst niet aan onze kwaliteitseisen voldoet, dan kunt u natuurlijk direct bij ons terecht. Als je het product wilt retourneren, kun je het retourformulier invullen en aangeven of je een nieuw product wilt ontvangen of een terugbetaling wilt. Zodra wij het product hebben ontvangen, zullen we direct actie ondernemen om het op te lossen. Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. We doen ons uiterste best om altijd een passende oplossing te bieden.

 

Garantietermijn

Als je product defect raakt, kun je op ons rekenen om het op te lossen. In aanvulling op de wettelijke garantietermijn geldt ook de garantietermijn van de betreffende leverancier. We verwachten van al onze producten dat ze doen wat verwacht wordt en volgen daarbij altijd de wet. Als je een klacht hebt, bespreken we deze en mogelijke oplossingen wanneer we het product in ons bezit hebben.

 

Stappenplan defecten en garantie

Als je gebruik wilt maken van de garantie of reparatie, volg dan het volgende stappenplan om ervoor te zorgen dat we jouw retour zo efficiënt mogelijk kunnen afhandelen:

  1. Als je het product toch retour wil sturen, neem dan contact op met onze klantenservice of ga naar klachtenbehandeling. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Bij het retouren van uw pakket kunt u het volgende toevoegen:
    • Een omschrijving van de klacht
    • Je contactgegevens
    • Het aankoopbewijs of de bestelbevestiging (vermeld het bestelnummer of voeg een bankafschrift toe).
  2. Zodra het product bij ons is aangekomen, beoordelen we of het onder garantie of reparatie valt en informeren we je hierover binnen 1-4 werkdagen.

 

Klacht

Als je niet tevreden bent met je bestelling, horen we dat graag van je. Als je een klacht of opmerking hebt over één van onze producten of onze service, neem dan altijd contact met ons op. We zullen binnen 14 dagen na ontvangst van je klacht een inhoudelijke reactie geven.